Cursussen

 Samenspelproject voorjaar2020

Het grote, jaarlijkse, samenspel-project:
De 16e keer inmiddels! er zijn altijd diverse ensembles, van klein tot groot. Afhankelijk van aanbod aan leeftijd/speeljaren/ervaring delen wij iedereen zo goed mogelijk in.
Met alle groepen gaan wij zes á zeven weken aan de slag: wekelijks les met hun ensemble, naast hun reguliere individuele les!
Het programma is altijd heel breed: van o.a. klassiek tot pop- en filmmuziek. Deze periode wordt afgesloten met twee concerten.

Wegens onzekerheid omtrent mogelijkheden op de lange termijn vanwege de Covid-19 uitbraak hebben wij momenteel geen concrete nieuwe projecten op stapel staan, maar houd de website in de gaten, of mail ons voor verdere informatie:

Maaike ten Wolde  [email protected]

Michelle van de Braak [email protected]

LOSSE LESSEN IN 2015

Een ensembleles van 60 minuten kost €45,-. Dit tarief geldt voor ensembles tot maximaal 4 spelers. Grotere ensembles tarief in overleg.

In principe zijn beide docenten beschikbaar om de lessen te geven. In de praktijk zal er overleg plaats vinden tussen de docenten en het betreffende ensemble over dag, locatie en lestijd.

Voor cursussen en workshops zullen steeds per aangeboden activiteit de kosten worden bepaald. Deze hangen mede af van de duur van de cursus en kosten als zaalhuur etc.