Cursussen

 Samenspelproject voorjaar 2019

De 15e keer inmiddels!

Voor de basisscholieren hebben we naast het 1e-jaars ensemble weer een groter strijkorkest. Er is uiteraard ook weer een “groot” orkest, bestaande uit tieners, studenten en volwassenen. Daarnaast zijn er kleine ensembles van verscheidene samenstellingen.
Het programma is – zoals gebruikelijk – heel breed: van o.a. Bach, Haydn en Elgar tot pop- en filmmuziek. Met alle groepen gaan wij zes á zeven weken aan de slag; ze krijgen wekelijks les met hun ensemble, naast hun reguliere individuele les. Deze periode wordt afgesloten met twee concerten.

De concerten zullen zijn op:
Vrijdag 8 maart 2019 try-out in de Dilgt in Haren, en
Zaterdag 16 maart 2019 slotconcert in de Immanuelkerk in Groningen.

Wil je meer weten over dit laatste project of zoek je andere informatie: bel of mail ons:

Maaike ten Wolde 050-5260449 of [email protected]

Michelle van de Braak 050-5255800 of [email protected]

LOSSE LESSEN IN 2015

Een ensembleles van 60 minuten kost €42,-. Dit tarief geldt voor ensembles tot maximaal 4 spelers. Grotere ensembles tarief in overleg.

In principe zijn beide docenten beschikbaar om de lessen te geven. In de praktijk zal er overleg plaats vinden tussen de docenten en het betreffende ensemble over dag, locatie en lestijd.

Voor cursussen en workshops zullen steeds per aangeboden activiteit de kosten worden bepaald. Deze hangen mede af van de duur van de cursus en kosten als zaalhuur etc.